Vogliamo non mettere i pici al ragù toscano.
di manzo scelto.odori.e vino rosso.
impossibile resistere.
consiglio:
il ragù appena pronto resta sempre molto tirato.non avendo la cremosità del pomodoro che lenisce l’aridità della carne cotta a lungo.
peculiarità di questa preparazione è che il vino rosso si asciuga del tutto in cottura e se ne percepisce solo il profumo.
serve perciò l’amido che il picio rilascia durante la mantecatura a fuoco vivo per legare la pasta ed il sugo.
per un risultato cremoso ed omogeneo.
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |